Damir Fazllic pushton Shqipërinë, merr me vete info sekrete te Shtetit

Lobi Serb Damir Fazllic pushtoi Shqiperine dhe Qeveria i dha atij info. shum sekrete,ndërse PS publikon fakte TRONDITËSE per investimet SERBE ne SHQIPERI–Video January, 2010

Leave a Comment

%d bloggers like this: