Status per facebook shqip me foto

Statuse shqip per facebook – Thenie te ndryshme per Facebook me foto – Fjale te urta Aforizma – Thenie te mencura per facebook. Nese jeni duke kerkuar dcika te lezetshme per te postuar per profilin tuaj ne facebook, pra nje ...

Jane disa gjera qe nuk duam te ndodhim por duhet ti pranojme…

Nuk dua pasuri, por dinjitet dhe krenari..

Shpeshherë gjithçka që ka nevojë një njeri, është një dorë për të shtrënguar dhe një zemër për të kuptuar..

Shpeshherë gjithçka që ka nevojë një njeri, është një dorë për të shtrënguar dhe një zemër për të kuptuar..

Njerëzit mund të kalojnë një oqean pa lagur këmbet, por nuk mund të kalojnë kurrë jetën e tyre pa i lagur sytë

Njerëzit mund të kalojnë një oqean pa lagur këmbet…por nuk mund të kalojnë kurrë jetën e tyre pa i lagur sytë..