Si të gatuajmë rigatoni me ton të pjekura në furrë (Pasta al forno)

Si të gatuajmë “Rigatoni me ton të pjekura në furrë” – Receta gatimi për “Rigatoni me ton të pjekura në furrë”. Nxehim furrën në 160 gradë. Ziejmë pastën në ujë më kripë rreth 2 minuta më pak ...

Si të gatuajmë spaghetti me kërpudha, presh dhe proshutë të tymosur

Si të gatuajmë “Spaghetti me kërpudha, presh dhe proshutë të tymosur” – Receta gatimi për “Spaghetti me kërpudha, presh dhe proshutë të tymosur”. Nxehim vajin në një tigan të madh. Zbusim preshin në ...

Si të gatuajmë supë me brokoli dhe gorgonzola

Si të gatuajmë “Supë me brokoli dhe gorgonzola” – Receta gatimi për “Supë me brokoli dhe gorgonzola”. Zbusim qepën në vajin e ullirit, në një tenxhere të përshtatshme, në zjarr të ulët. Shtojmë lëngun ...

Si të gatuajmë bërxollë vici me krustë parmigiano e shoqëruar me salcë jeshile italiane

Si të gatuajmë “Bërxollë vici me krustë parmigiano e shoqëruar me salcë jeshile italiane (salsa verde)” – Receta gatimi për “Bërxollë vici me krustë parmigiano e shoqëruar me salcë jeshile italiane (salsa ...

Si të gatuajmë spaghetti me vongole

Si të gatuajmë “Spaghetti me vongole” – Receta gatimi për “Spaghetti me vongole”. Shpëlajmë vongolet shumë mirë në ujë të rrjedhshëm. Flakim ato që janë të dëmtuara ose të hapura. Nxehim vajin në ...