Ne gjithmonë vrapojmë pas njerëzve që duam .. por ndonjëherë duhet të ndalojmë për të parë se kush vrapon pas nesh

Ne gjithmonë vrapojmë pas njerëzve që duam .. por ndonjëherë duhet të ndalojmë për të parë se kush vrapon pas nesh

Të gjesh dashurinë është si të kërkosh për një palë këpucë… Në fillim do të të shkojnë sytë tek më të bukurat, por në fund do të zgjedhësh më të rehatshmet për ty…

Të gjesh dashurinë është si të kërkosh për një palë këpucë…Në fillim do të të shkojnë sytë tek më të bukurat, por në fund do të zgjedhësh më të rehatshmet për ty…

Kur jeton të dhurojnë gjemba… kur vdes të dhurojnë lule

Kur jeton të dhurojnë gjemba.. kur vdes të dhurojnë lule

Një mijë në qëndrofshin, do të qëndroj dhe vetë, Po dhe njëqind në mbetshin, nuk tundem kurrsesi; I dhjeti do të jem, po qe se mbeten dhjetë; E në mbettë veç një, – unë do të jem ai! |Viktor Hygo|

Një mijë në qëndrofshin, do të qëndroj dhe vetë,Po dhe njëqind në mbetshin, nuk tundem kurrsesi;I dhjeti do të jem, po qe se mbeten dhjetë;E në mbettë veç një, – unë do të jem ai!|Viktor Hygo|

Nuk është për të ardhur keq se njeriu lindi ose vdiq, se ka humbur paratë, shtëpinë, pronën: të gjitha këto nuk i përkasin njeriut. Por është për të ardhur keq kur njeriu humbet pronën e tij të vërtetë: Dinjitetin Njerëzor !

Nuk është për të ardhur keq se njeriu lindi ose vdiq, se ka humbur paratë, shtëpinë, pronën: të gjitha këto nuk i përkasin njeriut.Por është për të ardhur keq kur njeriu humbet pronën e tij të vërtetë : Dinjitetin Njerëzor ...