Si të gatuajmë kek të shkrifët karrote

Si të gatuajmë “Kek të shkrifët karrote” – Receta gatimi për “Kek të shkrifët karrote“. Nxehim furrën në 160 gradë. Lyejmë me gjalp dhe spërkasim shumë mirë me miell një tepsi katrore me brinjë rreth ...

Si të gatuajmë kek me caj dhe fruta të thata

Si të gatuajmë “Kek me caj dhe fruta të thata” – Receta gatimi për “Kek me caj dhe fruta të thata”. Vendosim frutat e thata në një tas dhe u hedhim sipër çajin e nxehtë. Mbulojmë tasin dhe e lëmë të ...

Si të gatuajmë kek me çokollatë dhe banane

Si të gatuajmë “Kek me çokollatë dhe banane” – Receta gatimi për “Kek me çokollatë dhe banane”. Nxehim furrën në 160 gradë. Lyejmë me gjalp dhe spërkasim shumë mirë me miell një formë drejtkëndëshe ...

Si të gatuajmë kek me portokalle dhe polenta

Si të gatuajmë “Kek me portokalle dhe polenta” – Receta gatimi për “Kek me portokalle dhe polenta”. Nxehim furrën në 160 gradë. Lyejmë me gjalp dhe spërkasim mirë me miell një tepsi për kek me diameter ...

Si të gatuajmë tortë cokollate

Si të gatuajmë “Tortë cokollate” – Receta gatimi për “Tortë cokollate”. Thërmojmë biskotat sa më mirë që të mundemi. Shkrijmë gjalpin një tas mbi ujë të nxehtë dhe e përziejmë me mjaltin. Hedhim ...