Zhduken perimet dhe frutat bio ne tregun shqiptar

Perimet dhe frutat me hormone Perimet dhe frutat bio duket se janë zhdukur njëherë e përgjithnjë nga tregu shqiptar. Këto produktet cilësore dhe mjaft të ushqyeshme, që para viteve 90 mund t’i gjeje kudo, tashmë është shumë ...

Fara e zezë, perdorimi dhe sëmundjet që shëron

Fara e Zeze Fara e zeze nje bime me veti te vecanta kuruese. Ja cilat jane semundjet qe sheron fara e zeze dhe perdorimi i fares se zeze. Fara e zezë është bimë njëvjeçare, që rritet deri në 30 cm. Me kërcell të drejtë dhe me degëzime ...

Studim, Genjeshtrat demtojne shendetin, rrisin stresin

Duket se përralla e famshme e Pinokut e paska një të vërtetë brenda vetes. Një studim i fundit tregon se duke gënjyer për një kohë të gjatë, i bëjmë keq shëndetit tonë. Studiuesit e universitetit të “Notre Dame” në Indiana, ...

Shtohen sëmundjet seksuale ne Shqiperi

Te semuret me aids ne Shqiperi Mbi 300 persona ne Tirane janë ekzaminuar ne gjysmën e pare te këtij viti me sëmundje seksualisht te transmetueshme. Shifra konsiderohet alarmante pasi mbi 200 ishin dhurues gjaku e për me tepër, ata janë ...

Tatuazhet shkak kryesor per rritjen e numrit te shqiptarëve me Hepatitin B dhe C

Specialistët e mjekësisë kanë vënë alarmin së shqiptarët po  rrezikohen gjithnjë e më shumë nga përhapja e hepatiteteve. Të dhënat më të fundit konfirmojnë se 7 % e shqiptarëve janë të prekur nga Hepatiti B dhe 1 % nga Hepatiti ...