Provimi i letersise 2013, gabimet që duhet te kene kujdes maturantët

Me date 31 Maj, maturantët do t’i nënshtrohen provimit të parë të detyrueshëm, Provimit të Letërsisë per 2013. Aktualisht hartuesit e tezave janë ngujuar në Agjencinë Kombëtare të Provimeve për të përzgjedhur mëngjesin e ...

Llotaria amerikane, Kush ka humbur kodin mund ta rekuperoje

Llotaria amerikane do kete vit me nje risi, ai qe ka humbur numrin e konfirmimit (kodin) mund ta rimarre ate. Departamenti i Shetit amerikan do të krijojё njё mundёsi që t’ju lejojë për të rimarrë numrin tuaj tё konfirmimit, ...

Llotaria amerikane DV 2014, dalin pergjigjet me emrat fitues, 1 Maj 2013

Për ata që kanë aplikuar për DV-2014, sot 1 maj 2013  ne oren 18:00 del njoftimi zyrtar me emrat fitues te llotarise amerikane dv 2014 i përzgjedhjes do të kryhet drejtpërdrejt nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Aplikimit (Entry ...

Studime ne Itali 2013 – 2014, nis procedura

Studimet në Itali per vitin 2013 – 2014, nisin regjistrimet. Procedurat që duhen bere për fazën e para-regjistrimit për në universitetet italiane Studentet qe duan te studiojne ne Itali, ja hapat per t’u ndjekur për marrjen e ...

Festat zyrtare ne Shqiperi 2013

Kalendari i festave zyrtare ne Shqiperi per vitin 2013 – Keto jane datat e festave zyrtare ne Shqiperi ne 2013 1 dhe 2 Janar – Festat e Vitit të Ri 14 Mars – Dita e Verës 22 Mars – Dita e Nevruzit 31 Mars – Dita ...