Në Amerikë, së shpejti më pak punë dhe paga më të ulëta

Kriza u ka “dhuruar” amerikanëve një jetesë tjetër. Bëhet fjalë për një studim të titulluar “Jeta dhe e ardhmja e ridimensionuar: një panoramë mbi Amerikën në kohën e Recensionit të Madh” dhe që është realizuar nga ...

Papa jep doreheqjen

Papa i Romes, Benedikti i 16-të do të lërë detyren më 28 shkurt. Njoftimin e ka dhënë vetë ai, në latinisht.. Papa ka shpjeguar se prej disa kohësh kishte nisur të ndjente peshën e detyrës dhe pasi e kishte menduar gjerë e gjatë ...

Tigri vret trajnerin gjatë shfaqjes së cirkut (Video)

Tigri kafshon trajnerin e tij drejteperdrejte gjate shfaqes se cirkut. Nje ngjarje shokuese u shenua gjate kohes qe trajneri po jepte nje shfaqje cirku per femije. Tigri i versulet trajnerit te tij duke e sulmuar dhe kafshuar me pasojea vdekjen ...

I dënuari me varje qan në supin e xhelatit, foto që mallëngjeu botën

Ndërkohë që i afrohen lakut për të dhënë frymën e fundit, kjo foto i bën të pavdekshëm. Protagonistë të historisë janë Alireza Mafiha dhe Mohammad Alì Sarvari, të dënuar me varje për grabitje në rrugët e Teheranit dhjetorin ...

10 ligje të çuditshme nëpër botë

Të jesh një qytetar ligjzbatues nuk është gjithmonë e lehtë, veçanërisht kur ndonjë ligj nuk ju përshtatet. Më poshtë kemi listuar 10 nga ligjet më të çuditshme në botë, madje mund të themi se disa prej tyre janë vërtet të ...