Rrefime per Diktatorët, burra të pangopur me gra

Hija e rëndë, e ish- burrave të pushtetshëm, është çjerrur nga rrëfimi i grave, që ata përdorën në shtrat për të kënaqur veset e tyre. Ato e kanë treguar të vërtetën në ditare, në intervista, në libra Del qartë në ato ...

E rralle: Kinezët kopjojnë nje qytetet te Austrise (VIDEO)

Kinezet kopjojne qytetin Nje qyteze magjepsese ne Austri eshte ndertuar edhe ne Kine duke e kopjuar ate ne cdo detaj. Kinezët njihen për aftësitë e tyre të kopjimit të gjithçkaje të tjera, ndërsa projekti më i ri paraqet një mënyrë ...

Qytetet lundruese ne uje – Projekti i ardhshem në Dubai

Një ide e re eshte hedhur nga arkitekti Vincent Callebaut i cili ka projektuar një “qytet lundrues” i cili njihet si zambak uji dhe është një projekt që i përket së ardhmes si pasojë e ngrohjes globale dhe pushtimit të tokës nga ...

Dhëndri mashtron fisin e nuses, zhduket bashkë me paratë

Tiranë – Një i ri, i cili është prezantuar tek “viktimat e tij” se ishte nga fshati Luf i Pukës kërkohet nga policia për shkak të hetimeve të nisura ndaj tij dhe çështjes gjyqësorë që pritet të startojë të shtator në ...

Dominimi kinez ne lojrat olimpike, ja kush jane arsyet

Femijet kinez duke u stervitur Me qindra fëmijë të përzgjedhur që në moshë të vogël, të larguar me forcë nga familjet e tyre dhe të detyruar të stërviten në mënyrë brutale, për orë të zgjatura në ditë. Ndërsa kanë kaluar ...