Fatkeqesite ne kendveshtrimin Islam

Si ti kuptojme fatekeqesite qe e godasin njeriun. Pse Zoti i denon disa njerez dhe disa te tjere nuk i denon. Sprovat apo fatkeqesite ballafaqohen nga besimtarët I Dërguari i Allahut (sal-lAll-llahu alejhi ue sel-lem) ka thënë: “Kur Allahu don t’i...

Si te mbrojme veten nga çdo e keqe

Nga Abdullah bin Hubejb (radijAllahu anhu) përcillet të ketë thënë: “Në një natë me shi dhe shumë të errët dolëm për ta kërkuar të Dërguarin e Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) që të na e falte namazin. Pasi që e gjeta më tha:...

Perse nuk falesh?

Nga ‘Ubāde bin Es-Sāmit (radijAllahu anhu) përcillet të ketë thënë: “Dëshmoj se e kam dëgjuar të Dërguarin e Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) të thotë: “Janë pesë namaze të cilat All-llahu i Lartësuar i ka bërë të detyrueshme....

Kalendari i Ramazanit 2013 – Vaktija e Ramazanit 2013

Kalendari apo Vaktija e Ramazanit per vitin 2013 Kohet e muajit te agjerimit. Ketu do te mund te gjeni Kalendarin e Ramazanit 2013 apo Vaktija e Ramazanit 2013 per Shqiperine, Kosoven, Maqedonine dhe vende te ndryshme te botes.. Kalendari i Ramazanit...

Kur fillon Ramazani 2013

Kur fillon Ramazani 2013 – Ne cilen date fillon muaji i Ramazanit 2013 Sipas kalendarit te KMSH Data e fillimit te Ramazanit eshte data 9 korrik 2013. Pra dita e pare e agjerimit te Ramazanit eshte 9 korrik 2013. Data e fillimit te agjerimit te...

Xhamia e madhe e Tiranes (Fotot)

Fotot e xhamise se madhe te Tiranes. Ketu do te gjeni fotot e Xhamise se madhe qe do te ndertohet ne Tirane. Xhamia e madhe e Tiranes Xhamia e madhe ne Tirane Fotot Klikoni tek fotot per te pare xhamine e madhe te tiranes

Shpjegimi i ëndrrave dhe llojet e tyre sipas fese Islame

Temë lidhur me dispozitën e ëndrrave, llojet e endrrave, ndarja e endrrave, shikimi i njerezve ne enderr, domethenia sipas fese Islame Kur njeriu fle, Allahu ia merr shpirtin, dhe kjo është vdekja e vogël, siq thotë Allahu: “Ai jua merr shpirtrat...

Stafi i faqes ju uron Gezuar Bajramin

Stafi i faqes Peqini.com i uron nga zemra te gjithe besimtareve musliman gezuar pershume vjet Fiter Bajramin 2012. Zoti sjellte begati dhe harmoni ne familjet tuaja, na i pranofte lutjet, faljet, agjerimin, lemoshen dhe te gjithe punet e mira qe kemi...

Falja e teravive per naten e Kadrit ne Tirane 14 Gusht 2012.

Falja e namazit te darkes dhe teravive ne Tirane nga besimtaret musliman ne bulevardin kryesor. Kjo falje u be meqe perkonte me diten e 27 te Muajit te Ramazanit qe mendohet te kete shume mundesi jete dhe Nata e Kadrit.

Nata e kadrit 2012. Program madhështor në Tiranë

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, për herë parë, me rastin e Natës së Kadrit, me dt. 14 gusht 2012, organizon Programin Solemn “Nata e Kadrit më e vlefshme se 1.000 muaj”, në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” (para ish-Hotel Dajtit)....
© 2014 Peqini Online Shiko Lajme Ndeshje Filma Foto Video Shqip 2014 · Subscribe: RSS Twitter · Peqini Online designed by Shqiptari.net