Blackberry i ri, njësoj si iPhone! Foto dhe Video

Blackberru i ri L – series do te jete i ngjashem me Iphone. Smartfone i hedhur ne treg se fundmi nga kompania kanadeze do te kete ngjashmeri me Ipone.

Samsung kryeson tregun e celulareve

Samsung eshte prodhuesi më i popullarizuar telefonik në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në tremujorin e tretë të vitit 2012, por Apple është duke u afruar ngadalë, sipas raportit të fundit të comScore, MobiLens. Me disa smartfonë ...

Grupi “Anonymous” i shpall luftë Izraelit

Grupi që bashkon një numër të panjohur piratësh kibernetikë, “Anonymous”, i shpalli luftë Izraelit duke publikuar online të dhënat e 5 mijë zyrtarëve izraelitë. Grupi i adresoi fillimisht mesazhin qeverisë së Tel Avivit, përpara ...

iPhone 5 arrin rekord shitjesh

Brenda një ore që ka nisur shitjen online të versionit të ri, iPhone 5, i cili pritet të dalë në shitje në dyqanet e Apple më 21 shtator, kompania ka arritur rekord duke i shitur të gjithë telefonët me porosi. Dyqani online, që ...

Karakteristikat e IPhone 5 – Iphoni i fundit

Cilat janë surprizat që na presin në ditën e prezantimit të “iPhone 5”? Më parë ju kemi informuar rreth konferencës për shtyp që “Apple” do të organizojë më 12 shtator dhe ftesat e shumta të shpërndara për këtë qëllim. ...