host i mire dhe i lire

Hosti me i mire dhe me ekonomik per faqe interneti

Hosti bashke me domaini jane dy nga elementet e nevojshem per te pasur nje faqe interneti qofte ajo faqe per biznesin tuaj apo per te prodhuar nje ide kreative apo thjesht nje aventure ne boten e gjere te internetit. Shpesh here kosotoja e faqeve  ...

Si mund te hap nje faqe interneti

Si te hap nje faqe interneti Ka menyra te ndryshme per te hapur nje faqe interneti dhe kjo varet nga njohurite qe ju keni per sa i perket gjuheve te programimit. Menyra me e thjeshte per te krijuar nje faqe interneti pa pasur aspak njohuri mbi ...

Si te kuptojme nese na pergjohet celulari

Si te kuptojme nese telefoni jone celular pergjohet Rruga zyrtare që mund të ndjekë një individ për të kuptuar nëse i përgjohet apo jo telefoni fiks ose ai celular, është kërkesa pranë kompanisë që ofron shërbimin. Sigurisht ...

Mega.co.nz eshte adresa e re e Megaupload

Mega.co.nz do te jete faqja e re e Megaupload per shkarkim dhe per te pare filma online Themeluesi i faqes me te madhe per shkarkimin dhe shikimin e filmave online, Kim Dotcom prezantoi adresen e re te faqes se tij te re qe do te zevendesoje ...

Në 2012: 634 milionë faqe interneti, 2.4 miliardë përdorues

Kompania monitoruese Royal Pingdom ka mbledhur të dhëna lidhur me statistikat e internetit për vitin 2012 dhe na ka përcjellë një raport tepër interesant, që ia vlen të lexohet. Edhe pse këto shifra mund t’i kemi parë në të kaluarën, ...