Punësim sezonal ne Itali, 30 mijë emigrante per 2013

Italia u hap dyert 30 mijë emigrantëve që duan të punësohen në këtë shtet gjatë vitit 2013. Bujqësia dhe turizmi janë sektorët ku do të ofrohet punësim sezonal. Ministria e Brendshme, bashkë me Ministrinë e Punës dhe Politikave ...