Interviste me Agron Llakaj, Shqiperia nje realitet i dhimbshem

Agron Llakaj, fytyra e humorit shqiptar. Biseda për “Al Pazar” dhe politikën me Agron Llakajn. Thashethemi? Një ofertë për kandidat të PS-së në Tepelenë.. Me hitin e “Al Pazar” Agron Llakaj kalon shumë situata dhe jep përgjigje. ...