Markat e makinave me te shitura ne 2014

Markat e makinave me te shitura per 2014 ne Evrope. Volkswagen ne krye te listes, me pas vijne Renaulti dhe Fordi Ne 44 tregjet evropiane ku perfshihet dhe Shqiperia jane shitur 18 milione makina gjate 2014 me nje rritje 1,5% nga 2013. Vendi ...

Filmat me te mire te vitit 2014

Filmat e 2014 Ky vit pati prurje shumë të mira kinematografike. Disa prej tyre ishin origjinalë, ndërsa shumë të tjerë përshtatje nga më të ndryshmet. Për më tepër, financimi i tyre kapi shifra të larta dhe aktorët duken shumë ...

10 ligjet më absurde në botë

Ligjet, e thënë thjesht, janë rregulla të formës së shkruar ose jo, që kanë fuqi dhe legjitimitet zbatimi në një shtet. Ato mbrojnë qytetarët dhe thyerja e tyre dënohet dhe ndëshkohet, duke bërë të mundur stabilitetin e vendit ...

Forbes: Ja kush janë 10 njerëzit më të kërkuar në botë

E ndërsa të gjithë mund të presin se njeriu më i kërkuar në botë mund të jetë ndonjë terrorist, gabohen. Njeriu më i kërkuar në të gjithë botën sipas revistës amerikane “Forbes” është bosi meksikan i drogës, Joaquin ...

Një në tre shqiptarë merr borxh për të jetuar

Një në tre shqiptarë ka një borxh për të shlyer, dhe më shumë se gjysma e tyre e kanë marrë këtë borxh për konsum, huazuar nga njëri-tjetri, ose nga dyqanet ushqimore. Në fshat, gjendja është edhe më e mjerë. Ndërsa jetojnë ...