Bukuri e vertete nuk jane rrobat e hijshme e te stolisura, por bukuri e vertet eshte kultura, edukimi dhe miresjellja…

Bukuri e vertete nuk jane rrobat e hijshme e te stolisura, por bukuri e vertet eshte kultura, edukimi dhe miresjellja…

Leave a Comment

%d bloggers like this: