Botimet ne jug

Tregu i botimeve të reja në jug të Shqipërisë ka ardhur duke u rritur megjithë vështirësitë ekonomike me të cilat përballen krijuesit dhe studiuesit. Ky treg ka nxitur edhe biznesin e shtypshkronjave të cilat përdorin teknologji të kohës.

Leave a Comment

%d bloggers like this: