Bosi i Sacra Corona ekstradohet nga Tirana në Itali

Bosi i “Sacra Corona Unita” largohet nga Shqipëria 3 muaj pas arrestimit. Ekstradimi në fshehtësi dhe nën masa të rrepta sigurie.

Leave a Comment

%d bloggers like this: