Berisha përgëzon kompaninë Vodafon për fillimin e shërbimit 3G në Tiranë

Ka nisur sot ne tirane sherbimi i ri 3 g nga kompania celulare vodafone. Me kete rast ne te paren telefonate video mes kryeministrit berisha dhe drejtorit te pergjithshem te kompanise vodafone broumidis , ky i fundit theksoi se sherbimi 3 g shume shpejt do tu ofrohet shqiptareve ne cdo cep te vendit

Leave a Comment

%d bloggers like this: