Berisha: Opozita të bashkëpunojë për integrimin

Kryeministri deklaron se qeveria gjatë vitit 2011 do të bëjë gjithcka për përmbushjen e detyrimeve per statusin e vendit kandidat në Bashkimin Europian. “Edi Ramës i kam dalë borxhit dhe i dal përsëri.”- deklaroi Berisha në mbledhjen e sotme të qeverisë.

Leave a Comment

%d bloggers like this: