Barsaleta, Plaka dhe te rinjte

Plaka: -ça po bëni ju djem aty te keqen nëna….Djemt: -po marrim droge none…Plaka: -Mire po vetëm mos u ulni në beton se ftoheni..

Leave a Comment

%d bloggers like this: