Barsaleta, Mësuesja dhe Beni

Mësuesja: Beni nuk jam aspak e kënaqur nga ti! Beni:- As unë oj mësuese, por të paktën unë nuk spiunoj tek prindërit e tu.

Leave a Comment

%d bloggers like this: