700 mije persona kane kaluar ne Vermice brenda korrikut

Vetem gjate muajit korrik kane qene 170 mije automjete qe kane kaluar neper keto pika nenkuptohet hyrje dhe dalje Sa i perket numrit te personave jane mbi 700 mije persona qe kane kaluar vetem gjate muajit korrik ben te ditur Arber Beka Zedhenes i Policise se Kosoves brbrZedhenesi u shpreh se policia e Kosoves po patrullon se bashku me ate te Shqiperise duke ndihmuar keshtu ne uljen e aksidenteve brbrbr


Gazetastart

Leave a Comment

%d bloggers like this: