Llotaria Amerikane, aplikimet 1 tetor – 2 nëntor 2013

Llotaria amerikane DV – 2015 Aplikimet ne date 1 tetor 2013 – Data e aplikimit per llotarine amerikane DV 2015 Ambasada amerikane në Tiranë ka njoftuar sot se në date  1 tetor 2013 do të fillojë aplikimi për Llotarinë Amerikane. ...

Lista e fituesve ne universitete 2013-2014

Lista e fituesve ne universitete 2013-2014 Mash: Shpallet list e fituesve ne Universitet per vitin shkollor 2013-2014 Ministria e Arsimit, sipas afatit të caktuar në udhëzimin e nxjerrë, ka shpallur listën e fituesve të Universiteteve ...

10 ligjet më absurde në botë

Ligjet, e thënë thjesht, janë rregulla të formës së shkruar ose jo, që kanë fuqi dhe legjitimitet zbatimi në një shtet. Ato mbrojnë qytetarët dhe thyerja e tyre dënohet dhe ndëshkohet, duke bërë të mundur stabilitetin e vendit ...

Forbes: Ja kush janë 10 njerëzit më të kërkuar në botë

E ndërsa të gjithë mund të presin se njeriu më i kërkuar në botë mund të jetë ndonjë terrorist, gabohen. Njeriu më i kërkuar në të gjithë botën sipas revistës amerikane “Forbes” është bosi meksikan i drogës, Joaquin ...

Nena: Me mbroni nga djali, me rreh per xhelin e flokeve

Të rrihesh me grushte dhe shpulla, sepse i ke ndryshuar vendin e xhelit të flokëve djalit tënd 27-vjeçar. Kjo i ka ndodhur një 50-vjeçareje në kryeqytet në ditët e para të muajit shtator. Ajo është dhunuar nga djali i saj, me të ...