Provimi i letersise 2013, gabimet që duhet te kene kujdes maturantët

Me date 31 Maj, maturantët do t’i nënshtrohen provimit të parë të detyrueshëm, Provimit të Letërsisë per 2013. Aktualisht hartuesit e tezave janë ngujuar në Agjencinë Kombëtare të Provimeve për të përzgjedhur mëngjesin e ...

Berisha në Peqin: Brenda 2 viteve Peqin-Tirane me rruge direkte

PEQIN- Kryeministri Sali Berisha i mbylli aktivitet elektorale të ditës së sotme me prezantimin e kandidatit për deputet në Peqin, Dashnor Sula. Berisha u premtoi qytetarëve të Peqinit se brenda 2 viteve të mandatit të tretë do të ...

Një në tre shqiptarë merr borxh për të jetuar

Një në tre shqiptarë ka një borxh për të shlyer, dhe më shumë se gjysma e tyre e kanë marrë këtë borxh për konsum, huazuar nga njëri-tjetri, ose nga dyqanet ushqimore. Në fshat, gjendja është edhe më e mjerë. Ndërsa jetojnë ...

Pune verore per adoleshentet ne Shqiperi

Pune verore per adoleshentet ne Shqiperi Shkolla mbaron së shpejti. Prindërit dhe adoleshentët duken të shqetësuar për kohën dhe mënyrën sesi duhet të shpenzohet sa më mirë vera. Specialistët e karrierës i këshillojnë adoleshentët ...

Shqipëria, ndër vendet më raciste të botës

Sipas nje sondazhi amerikan, Shqiperia eshte nder vendet me raciste ne bote. Ndërsa SHBA, Britania dhe Brazili janë ndër vendet më tolerante të botës, nuk është e rekomandueshme që të zhvendosesh për të jetuar në Indi, Hong Kong ...