Peticioni për bashkimin Shqipëri – Kosove

Firmos peticionin për referendumin e bashkimit Kosovë-Shqipëri! Aleanca Kuq e Zi me 28 Nëntor 2012 ka ndërmarrë inisiativën për të kërkuar organizimin e referendumit popullor për bashkimin e shtetit Shqiptar me shtetin e Kosovës. Kjo ...

Futbolli i shqiptar me i korruptuari ne bote

Futbolli shqiptar ndodhet ne vend te pare ne nivel korrupsioni ne rang boteror. Kete klasifikim e ka bere Sportradar gjate nje raporti 2 vjecar. Gjatë periudhës prej rreth dy vite e gjysmë janë vëzhguar 143.472 ndeshje në 596 kampionate, ...

Momentet e ndarjes se tortes ne Tirane per 100 vjetorin (VIDEO)

Shikoni videon ne momentet e ndarjes se tortes ne Tirane gjate 100 vjetorit te pavaresise. Video e turpshme qe tregon realitetin e shqiptareve..

Torta kuq e zi e e 100 vjetorit te Pavarësisë, 7 km e gjatë, FOTO

Foto nga torta e 100 vjetorit te pavaresise – Torta Kuq e Zi me rastin e 100 vjetorit te pavaresise eshte 7 km e gjate dhe peshon 4 ton me e madhe ne bote. Pamja e tortës ë pavarësisë është fantastike, e gjitha e kuqe dhe me simbolin ...

Skandal me torten, femijet hpin me torte dhe qellojne (Foto)

Në Tirane sot u nda edhe torta e Pavaresise, torta me e madhe e prodhuar ndonjëherë në vend, me një sipërfaqe prej 550 metra katrore dhe me peshë 18 mijë kilogramë. Ne ceremonine e prerjes së tortës, Kryeministri Berisha bëri vetëm ...