Deklarata e Deputetit belg: Të paguajmë një shqiptar për ta vrarë këtë bishë

Deklarata e një deputeti belg në rrjetin social Twitter, për vrasjen e një të dënuareje, nga një shqiptar me pagesë, ka shkaktuar reagimin e shqiptarëve dhe më pas tërheqjen e deklaratës nga deputeti. Michelle Martin u lirua pas ...

Asnjë rrugë nuk është e gjatë, nëse në fund të saj të pret diçka e dashur.

Asnjë rrugë nuk është e gjatë, nëse në fund të saj të pret diçka e dashur.

Liga e Kampioneve 2012-2013 hidhet shorti, ja grupet

liga e kampioneve 2012 2013 U hodh shorti per Ligen e Kampioneve 2012 – 2013. 8  Ndeshjet e Liges se kampioneve 2012 – 2013 do te jene keto si me poshte : Faqja freskohet vazhdimisht …. Grupi A: Porto – Dynamo Kiev – Paris ...

Në varrimin e së vërtetës, gënjeshtra mbajti një fjalim prekës..

Në varrimin e së vërtetës, gënjeshtra mbajti një fjalim prekës.. Kur qan për atë që nuk qan për ty , ndalu ! Ndalu dhe shikohu në pasqyrë : Të duash të tjerët eshte dicka e mrekullueshme, por me pare duhet te duash vetveten…

Gjërat më të bukura duhet të luftosh për t’i pasur… dhe kur i ke, duhet të luftosh per t’i mbajtur..!

Gjërat më të bukura duhet të luftosh për t’i pasur… dhe kur i ke, duhet të luftosh per t’i mbajtur..