Josip Kuzhe trukonte ndeshjet me mafian greke!

Ish trajneri i kombetares shqiptare Josip Kuzhe trukonte ndeshjet e kombetares shqiptare. Aksioni i policisë greke për asgjësimin e 4 grupeve kriminale në Selanik ka zbuluar fakte tejet tronditëse në lidhje me trukimin e ndeshjeve të ...

Mbyllet faqja Megaupload.com dhe Megavideo

Megaupload, një nga faqet me të mëdhaja të internetit për shpërndarjen e fileve është mbyllur nga zyrtarë të lartë të SHBA-ve. Themeluesit e Megaupload janë akuzuar për shkeljen e ligjeve të piratërisë dhe kjo ka shkaktuar mbylljen ...