Përmbytjet, Kryeministri në Shkodër

Zhvillohet mbledhja e qeverisë në Shkodër

PS: Qeveria i la shkodranët në mëshirën e motit

Deputeti Ilir Beqja denoncoi situatën e krijuar nga reshjet në qarkun e Shkodrës

Topi-Haxhinasto, së bashku në Samitin e OSBE në Kazakistan

Aktiviteti zhvillohet në datat 1-2 dhjetor. Kazakistani ka presidencën e radhës

Paloka e Gjoni: Dokumentat e Wikileaks, mos publikoheshin

Deputetët reagojnë për publikimet me pohimin se duhet kujdes me to

BBC zbulon korrupsion brenda FIFA-s

Vetëm trë ditë përpara vendimit se kush do ta organizojë Kupën e Botës në futboll në 2018 dhe 2022, BBC ka zbuluar prova për korrupsion në gjirin e futbollit botëror. Programi i BBC-së, Panorama, ka zbuluar ...