Azem Hajdari, të gjitha detajet e vrasjes së shekullit

12 vjet më pas/ Nga konfliktet e para në Tropojë për trafikun e armëve, te plani i ekzekutimit të deputetit Azem Hajdari dhe truprojës së tij nga një grup i organizuar, pjesa më e madhe e të cilëve, me uniforma policie Vrasjet e ...

Kinë, vajza 5 muajshe bën llogari matematikore

Një vajzë 5 muajshe nga Kina është në gjendje që të bëjë llogari të thjeshta matematikore. Fëmija i është nënshtruar disa testeve të përgatitura nga Instituti i Psikologjisë së Akademisë së Shkencave dhe i ka kaluar ato me ...

Ndryshojne rregullat per llotarine amerikane

Zëvendësambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Emily Makely, ka zgjedhur qytetin e Shkodrës për të bërë publik fillimin e aplikimeve të lotarisë amerikane DV 2012. Këto aplikime do të fillojnë më 5 tetor ...

Vlore: qindra femije ne spital nga uji i ndotur

Uji i ndotur helmon fëmijët e Vlorës. Gjatë dy ditëve të fundit, reparti i pediatrisë në spitalin rajonal të Vlorës është duke u përballur me një fluks të jashtëzakonshëm pacientësh të vegjël që shfaqin shenja të helmimit. ...

KE: Shqiperia ka plotesuar kushtet për liberalizimin e vizave

KE vlerëson se Shqipëria ka përmbushur kushtet për heqjen e vizave, tani duhet të vendosin ministrat e BE-së. Deklaratën e bëri dje në Bruksel, Komisionerja për Çështjet e Brendshme dhe Drejtësinë e Bashkimit Europian, Cecilia ...