Duhani shkakton kancer të mushkërive dhe provokon astmën

Duhani nënkupton bimën e familjes “Nicotiniana” të llojeve dhe të tipeve të ndryshme të modifikuar apo jo modifikuar gjenetikisht, me gjithë pjesët e saj. Sot, duhani konsiderohet droga më e lirë që përdoret në masë të madhe. ...

Superliga, vazhdon “teatri” i Dinamos

Tirana dhe Besa nuk kanë ndryshuar asgjë në renditjen e përgjithshme të Superligës edhe pse në takimin e javës së 31-të, bardheblutë kishin mundësinë për t’u afruar më shumë me kupat e Europës. Takimi i Kavajës u mbyll në ...

Top-gënjeshtrat e meshkujve

“Meshkujt nuk komunikojnë aq bukur siç bëjnë femrat, kështu që e kanë më të lehtë të praktikojnë frazat e shkurtra, për t’i ikur problemeve”,- thonë ekspertët. Mashkulli i sotëm është në gjendej që të trilloj diçka ...

Dhjetë klubet më të shtrenjta në botë

Në vend të parë qëndron Manchester United me 1 miliard e 835 milionë euro. Klubet e futbollit më të shtrenjta në botë e kanë marrë veten nga viti i zymtë i 2008-ës. Duke i parë nga afër bëhet e qartë se klubet më të pasura ...

Tymi, kompanitë ajrore humbasin 200 milion euro në ditë

Kaosi i flurimeve në Evropës është përshkallëzuar dje, duke shkaktuar pezullimin e plotë të fluturimeve në aeroporte të ndryshme. Në Britani, Gjermani, Austri, Itali, Maqedoni, Greqi, Kosovë, etj, nuk ka pasur asnjë fluturim, pasi ...