20 vjetori i gazetës RD, Berisha: Fjala e lirë themeli i demokracisë

Gazeta rilindja demokratike festoi 20-vjetorin e themelimit te saj. I pranishem ne kete 20-vjetor kryeministri i vendit Sali Berisha u shpreh se fjala e lire qendron ne themel te demokracise dhe se ne shqiperi funksionon plotesisht ligji qe lajmesi nuk preket dhe se konsolidimi ii nje procesi te tille shpreh maturim dhe qendrim demokratik.

Leave a Comment

%d bloggers like this: